Yvonne Roijen

"Met mijn voorliefde voor creatieve oplossingen neem ik graag de tijd voor de patiënten"

Huisarts Yvonne Roijen

(Heerlen, 1970)

“Ik woon sinds 2005 in Culemborg. Lange tijd heb ik als vervangend huisarts in een groot aantal praktijken in de Betuwe gewerkt. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan. Ook draai ik diensten op de huisartsenpost in Tiel. Nu mijn dochters groter zijn, wil ik graag een eigen praktijk beginnen.
Een nieuwe praktijk beginnen is een groot avontuur. In het begin zal ik veel zelf gaan doen. Gelukkig heb ik wel een assistente gevonden, Emma, die deze uitdaging samen met mij aan wil gaan. Ik ga deze nieuwe stap in mijn huisartsencarrière vol energie zetten. Ik heb er zin in!"

Ik neem graag de tijd voor mijn patiënten. De afspraken op het spreekuur duren daarom een kwartier, wat langer is dan bij de meeste huisartsen.

Ik ben sinds 2003 huisarts, mijn huisartsopleiding heb ik gevolgd in Groningen, met stages in Stadskanaal, Zutphen en Deventer.
In mijn vrije tijd houd ik van koken, schilderen, kamperen en fietsen.

Huisarts Liz Isfordink

Graag stel ik me aan jullie voor; ik ben Liz Isfordink, ik ben sinds 3 jaar met veel plezier huisarts en vanaf 16 september kom ik op de donderdag op de praktijk van dokter Roijen en dokter Hoolwerf werken.

Ik vind het erg leuk om hier te gaan werken, een kleinschalige praktijk en persoonlijke zorg passen goed bij mij dus ik denk dat ik hier goed op mijn plek zal zijn.

Zelf woon ik momenteel in Utrecht met mijn vriend en 2 kinderen, maar omdat ik ook opgegroeid ben in Culemborg ken ik de stad goed, wat het werken hier ook extra leuk zal maken voor mij.


Assistente Marleen Boshuis-Baerveldt

(Arkel, 1989)

Ik ben geboren en getogen in Arkel. In 2016 ben ik verhuisd naar Gorinchem waar ik nu met mijn gezin woon.

Al vanaf jongs af aan wilde ik in de zorg werken. In 2010 heb ik mijn Verzorgende IG diploma behaald en ik ben daarna verschillende jaren werkzaam geweest op een somatische verpleegafdeling en in de thuiszorg.

Toch was ik er niet op mijn plek, als verzorgende en daarom heb ik in 2017 besloten om te laten scholen, naar doktersassistente.

Assistente Emma de Jong

(Culemborg, 1991)

“Ik ben geboren en getogen in Culemborg. Na mijn middelbare schooltijd studeerde ik rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en heb ik de master strafrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Toch bleef werken in de zorg mij altijd erg aanspreken. Ik heb daarom de knoop doorgehakt en besloten dat ik hierin aan de slag wilde gaan.”

Deze beslissing viel perfect samen met het voornemen van Yvonne om een nieuwe huisartsenpraktijk te beginnen, het klikte meteen! Emma versterkt de praktijk als doktersassistente.

Assistente Dorinda


(Haarlem, 1966)

Per 1 augustus 2020, ben ik begonnen in de gezellige praktijk van Yvonne Roijen

Na 21 jaar en 4 maanden in Beverwijk gewerkt te hebben, ben ik voor de liefde verhuisd naar Culemborg.

Wat een gezellige praktijk is dit. Met aandacht en tijd voor de patiënten.
Ik sta voor u klaar op de vrijdag. Op maandag en dinsdag werk ik in Tiel op de echografie, en op woensdag op de Barbara poli ook op de echografie. Dus daar kunt u mij ook tegenkomen.Als hobby haak ik graag, en wandel en sport ik graag. Ik ben moeder van 3 kinderen en 2 kleinkinderen.


Praktijkondersteuner Rian Rietveld

(Vlaardingen, 1963)

Toen ik in de Culemborgse Courant las over de nieuwe praktijk van Yvonne Roijen was ik meteen enthousiast. Met elkaar iets opbouwen, kleinschaligheid en creatieve oplossingen hebben me altijd aangesproken. Ik heb Yvonne benaderd met de vraag of zij in de toekomst een praktijkondersteuner GGZ kon gebruiken. Dat was het geval en nu een half jaar later ga ik aan de slag!

Ik ben geboren in Vlaardingen en heb daarna nog in veel andere plaatsen gewoond. Onder andere ook in Thailand waar ik in vluchtelingenkampen heb gewerkt. Verder ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker in Maasluis en ook heb ik gewerkt als praktijkondersteuner GGZ in het Eerstelijnscentrum in Tiel.
Drie jaar geleden heb ik een opleiding tot relatiecoach gedaan.
Daarnaast geef ik bijles en coach ik kinderen aan huis.

Sinds 2004 woon ik met veel plezier in Culemborg. Ik ben getrouwd en heb een volwassen zoon die al een tijdje op eigen benen staat.

Ik hou van reizen en fijne vakanties naar de zon, ik mag graag ‘kringlopen’ en heel veel lezen. Fietsen doe ik ook graag, net zoals creatief bezig zijn in mijn huis.

Ik zie er naar uit mijn bijdrage te leveren aan deze mooie, nieuwe praktijk!

Praktijkondersteuner Moha Naseri

Ik ben Moha Naseri, 30 jaar oud en ik ben per november 2020 begonnen op de huisartspraktijk als praktijk-ondersteuner in opleiding.

Naast mijn opleiding praktijkondersteuner somatiek ben ik werkzaam op de huisartsenpost Leidsche Rijn te Utrecht als triagist.

Op internet zag ik dat er mogelijkheden waren om bij Yvonne aan de slag te gaan. Zo'n mooie kans kon ik natuurlijk niet voorbij laten gaan!

Een leuke huisartspraktijk waar de patiënt centraal staat. Kwaliteit staat boven kwantiteit. Na goed gesprek met Yvonne en Ellie zijn we samen een traject gestart om mij op te leiden tot praktijkondersteuner somatiek.

In mijn vrije tijd maak ik websites en sport ik graag.
Ik ben aanwezig om de andere dinsdag.


Praktijkondersteuner Ellie Janssen

Ik werk in de praktijk sinds augustus 2020. En dat bevalt mij erg goed.
In het verleden heb ik op meerdere plaatsen gewerkt als praktijkondersteuner, het laatst in Tiel en Amersfoort.

Omdat ik het wat rustiger aan wilde gaan doen val ik nu nog in als praktijkondersteuner waar dat nodig is. Ik vind het vak nog steeds verschrikkelijk leuk en hoop dat ook over te kunnen brengen op onze POH in opleiding.

Mijn werkdagen zijn om de andere dinsdag.
In mijn vrije tijd loop ik graag afstanden, lees ik veel en koken is ook een grote hobby.

Huishoudelijk medewerkster
Anke Emanuelson

Adres Praktijk:

De Raaf 9
4102 DG Culemborg
0345 - 24 70 04

© Huisartsyvonneroijen 2017

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst