Yvonne Roijen

"Met mijn voorliefde voor creatieve oplossingen neem ik graag de tijd voor de patiënten"

Huisarts Yvonne Roijen

(Heerlen, 1970)

“Ik woon sinds 2005 in Culemborg. Lange tijd heb ik als vervangend huisarts in een groot aantal praktijken in de Betuwe gewerkt. Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan. Ook draai ik diensten op de huisartsenpost in Tiel. Nu mijn dochters groter zijn, wil ik graag een eigen praktijk beginnen.
Een nieuwe praktijk beginnen is een groot avontuur. In het begin zal ik veel zelf gaan doen. Gelukkig heb ik wel een assistente gevonden, Emma, die deze uitdaging samen met mij aan wil gaan. Ik ga deze nieuwe stap in mijn huisartsencarrière vol energie zetten. Ik heb er zin in!"

Ik neem graag de tijd voor mijn patiënten. De afspraken op het spreekuur duren daarom een kwartier, wat langer is dan bij de meeste huisartsen.

Ik ben sinds 2003 huisarts, mijn huisartsopleiding heb ik gevolgd in Groningen, met stages in Stadskanaal, Zutphen en Deventer.
In mijn vrije tijd houd ik van koken, schilderen, kamperen en fietsen.

Huisarts Heleen Hoolwerf-Overduin

Vorig jaar ben ik naar de Betuwe verhuisd met mijn gezin vanuit Amsterdam. We wilden graag wat landelijker wonen en weg uit de drukte. Dat bevalt tot nu toe erg goed. Ik heb een dochter van 3 en een zoontje van 1 jaar oud.

Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als huisarts. Ik vind de veelzijdigheid en het persoonlijke contact erg leuk aan het huisartsenvak.

Verder vind ik het ook leuk om praktisch bezig te zijn met bijvoorbeeld ingreepjes en zie ik het als een leuke uitdaging om samen in overleg met de patiënt een 'plan op maat' te maken voor de problemen die spelen. Vanaf oktober kom ik vast op de maandagen werken.


Assistente Marleen Boshuis-Baerveldt

(Arkel, 1989)

Ik ben geboren en getogen in Arkel. In 2016 ben ik verhuisd naar Gorinchem waar ik nu met mijn gezin woon.

Al vanaf jongs af aan wilde ik in de zorg werken. In 2010 heb ik mijn Verzorgende IG diploma behaald en ik ben daarna verschillende jaren werkzaam geweest op een somatische verpleegafdeling en in de thuiszorg.

Toch was ik er niet op mijn plek, als verzorgende en daarom heb ik in 2017 besloten om te laten scholen, naar doktersassistente.

Assistente Emma de Jong

(Culemborg, 1991)

“Ik ben geboren en getogen in Culemborg. Na mijn middelbare schooltijd studeerde ik rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht en heb ik de master strafrecht afgerond aan de Universiteit van Amsterdam.

Toch bleef werken in de zorg mij altijd erg aanspreken. Ik heb daarom de knoop doorgehakt en besloten dat ik hierin aan de slag wilde gaan.”

Deze beslissing viel perfect samen met het voornemen van Yvonne om een nieuwe huisartsenpraktijk te beginnen, het klikte meteen! Emma versterkt de praktijk als doktersassistente.


Praktijkondersteuner Aline van Dam

Mijn naam is Aline van Dam, ik ben 28 jaar oud en werk momenteel als doktersassistente in een huisartsen centrum in de Betuwe.
Samen met mijn man en twee honden woon ik aan de uiterwaarden in Dodewaard, een heerlijke plek. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de natuur en bij mijn paarden. Ik ben een echt ‘buiten’ mens.

Al lange tijd wil ik graag ‘praktijkondersteuner somatiek’ gaan studeren. En nu is het dan eindelijk zo ver. Vanaf maart 2019 studeer ik bij Avans + te Utrecht.

Een enorm leuke uitdaging, ik zie er daarom ook naar uit om aan de slag te gaan bij de praktijk van Yvonne. Het persoonlijke en tijd voor de patiënt spreekt mij erg aan.

Praktijkondersteuner Rian Rietveld

(Vlaardingen, 1963)

Toen ik in de Culemborgse Courant las over de nieuwe praktijk van Yvonne Roijen was ik meteen enthousiast. Met elkaar iets opbouwen, kleinschaligheid en creatieve oplossingen hebben me altijd aangesproken. Ik heb Yvonne benaderd met de vraag of zij in de toekomst een praktijkondersteuner GGZ kon gebruiken. Dat was het geval en nu een half jaar later ga ik aan de slag!

Ik ben geboren in Vlaardingen en heb daarna nog in veel andere plaatsen gewoond. Onder andere ook in Thailand waar ik in vluchtelingenkampen heb gewerkt. Verder ben ik werkzaam geweest als maatschappelijk werker in Maasluis en ook heb ik gewerkt als praktijkondersteuner GGZ in het Eerstelijnscentrum in Tiel.
Drie jaar geleden heb ik een opleiding tot relatiecoach gedaan.
Daarnaast geef ik bijles en coach ik kinderen aan huis.

Sinds 2004 woon ik met veel plezier in Culemborg. Ik ben getrouwd en heb een volwassen zoon die al een tijdje op eigen benen staat.

Ik hou van reizen en fijne vakanties naar de zon, ik mag graag ‘kringlopen’ en heel veel lezen. Fietsen doe ik ook graag, net zoals creatief bezig zijn in mijn huis.

Ik zie er naar uit mijn bijdrage te leveren aan deze mooie, nieuwe praktijk!


Huishoudelijk medewerkster
Anke Emanuelson

Adres Praktijk:

De Raaf 9
4102 DG Culemborg
0345 - 24 70 04

© Huisartsyvonneroijen 2017

Privacy Verklaring
Webdesign Webstudio Nienke

Natuurfoto’s: Jonathan Vandevoorde
Logo: Mathieu van der Horst